We Are Henwal

GRIP THE GAME

I början av 2005 gjorde Henrik Wallensten comeback som fotbollsmålvakt efter en 11 år lång paus. Första saken att fixa som målvakt var att köpa ett par målvaktshandskar, men när priserna i alla butiker för de finaste handskarna låg på upp mot 2000 kronor tog han saken bokstavligt talat i egna händer och kollade runt på egna lösningar. Efter diverse försök med olika partners hittade han till slut en en lösning som skapade en bra handske och Henwal var fött. Efter de första modellerna, har högsta prioritet varje år legat på produktutveckling och inför säsongen 2019 togs beslutet att det var dags för nästa steg. Mikael Axelsson, Pontus Wik, Carljohan Eriksson och Anton Cajtoft, alla målvakter på yttersta elitnivå blev en del av Henwal och ett nytt bolag, Henwal AB såg dagens ljus. Med dessa elitmålvakter i företaget kommer vi garantera att vi levererar målvaktshandskar som presterar på spel i alla nivåer. Henwal – Grip the game!

VÅR VISION

Vår vision är att utveckla framtidens målvaktshandskar. Vi vill jobba med alla aspekt som är viktiga både för målvakten och samhället.

Hållbarhet. En handske ska vara hållbar, men samtidigt strävar vi efter att utveckla företaget i en hållbar riktning.

Kvalitet. Vi vill att våra handskar är av bästa möjliga kvalitet. Vi vill även fungera som en ansvarsfull och god medlem i samhället.

Ansvar. Vi målvakter bär ett stort ansvar under matcherna. Som ett företag gör vi det hela tiden och vi vill se till att inte underskatta detta ansvar.

Utveckling. Som all annan teknik, utvecklas även tekniken kring målvaktshandskar. Vi vill vara i framsätet och styra riktningen hur målvaktshandskar kommer att vara i framtiden.

KONTAKTA OSS

Henwal AB
Säte: Jönköping
Organisationsnummer: 559180-6327
VAT-nummer: SE559180632701

support@henwal.com
Ingemarssons väg 14
562 33 NORRAHAMMAR

+46 72 240 23 67
+46 76 563 35 86

Allmänna villkor och integritetspolicy

Vi strävar efter att alltid uppnå högsta kvalitet och kundnöjdhet. Där är du och dina personuppgifter otroligt viktiga för oss. Vi ställer stora krav på säkerhet och jobbar efter EUs nya datalagringsdirektiv, GDPR. Det betyder att vi alltid behandlar den information som våra kunder anförtror oss på ett varsamt och ansvarsfullt sätt. Här kan du läsa mer om våra allmänna villkor och vår integritetspolicy