Shipping policy

Leverans och leveranstider

Vi gör alltid vad vi kan för att leverera er beställning så snabbt vi kan. Normal leveranstid inom Sverige är ca 1-3 arbetsdagar och för resten av världen 3-10 arbetsdagar.
Det är på köparens ansvar att tillse att den adress som uppgivits till oss vid beställningstillfället är korrekt, och att köparen tillser att leveransen avhämtas/mottages på avhämtningsställe inom skälig tid från avsändandet, vanligtvis fjorton (14) dagar från avsändandet.

Eventuell fraktkostnad uppvisas i samband med betalning. För Sverige har vi ett fast pris på 50 SEK för frakt, för norden (Finland, Norge, Danmark) 100 SEK och för resten av världen 150 SEK.

Leveransen sköts av tredje part som vår samarbetspartner valt som lämpligast. I regel är detta DHL inom Sverige och UPS eller FedEx för resten av världen. Våra leveranser är spårbara.

Ångerrätt/Retur

Kunden har rätt att skicka produkterna i retur i fjorton (14) dagar från den dagen leveransen kommit fram till avhämtningsstället. Detta förutsätter oanvända produkter samt att skyddsplastet på handskarna ej är avmonterat. Kund står själv för returfrakt samt eventuell ny frakt på utbytesvara.

Kunden har rätt att ångra sitt köp i fjorton (14) dagar från den dagen leveransen kommit fram till avhämtningsstället. Detta förutsätter oanvända produkter samt att skyddsplastet på handskarna ej är avmonterat. Kund står själv för returfrakt. För att köpsumman kan återbetalas måste produkten kontrolleras och godkännas som oanvänd.

Adress för returer är:
Henwal
C/O Dreamlogistics
Fanérgatan 14B
56633 Habo, Sweden

en